NAJLEPŠIH ŽELJA ZVEZDANO NEBO…. Otvaranje Novosadskih dečijih Zimzarija 13

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je pred nama tradicionalna manifestacija Dečijeg kulturnog centra Novi Sad – „Novosadske BIG dečije Zimzarije 13 koje će se održati pod sloganom „Naajlepših želja zvezdano nebo…” i to na 15 lokacija u Novom Sadu i okolini od 22. decembra pa sve do 12. januara naredne godine.

Na svečanom otvaranju, koje će se održati od 18 časova u holu TC „BIG”, nastupaće učenici muzičke škole „Isidor Bajić”hor „Suncokreti” I članice plesnog studija Profesional. Tom prilikom će, kako tradicija nalaže, biti i Bazar kreativnih radionica u okviru kog će se mališanima i njihovim roditeljima predstaviti ustanove, organizacije i udruženja koja učestvuju na ovogodišnjim „Zimzarijama”.

Kada je reč o programu „Zimzarija”, on će se realizovati od 23. do 30. decembra, potom od 4 i 5. januara i onda od 9. do 12. januara, a mi ćemo programske knjižice podeliti novosadskim osnovcima u utorak, 19. decembra.

Link za programsku knjižicu https://publuu.com/flip-book/335350/771443

Programe su za decu pripremili Muzej Vojvodine, Muzeja grada Novog Sada, Arhiv Vojvodine, Dečiji kulturni centar Novi Sad, Galerija Matice Srpske u saradnji sa Centrom za pozotišna istraživanja Novog Sada, Zanatsko-obrazovni centar „Adžija”, Kapuera Akademija Novi Sad, Prijatelji dece Novog Sada, Likovni krug – Udruženje umetnika Petrovaradinske tvrđave, KlubAikido Ikeda Dojo – Novi Sad, Logiscool, IT centar Kliker i Arena Cineplex.

Sve naše aktivnosti objavljivaćemo i na društvenim mrežama – Fejsbuk stranici „DKCNS – Dečiji kulturni centar Novi Sad”  i Instagramu @dkcnovisad1

Zahvaljujemo se prijateljima manifestacije koji su nas i ove godine podržali, a to su Gradska uprava za kulturu Grada Novog Sada, TC „BIG” i Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama i Arhiv Vojvodine.

Nadamo se da ćete podržati „Zimzarije” i ove godine, najavljujući i prateći dešavanja do 12. januara. Za sve izjave i zakazivanja gostovanja, pozovite na broj 060/371-79-68.