Najveća manifestacija posvećena deci

 9. NOVOSADSKO BIG DEČIJE LETO

Od 23. juna do 30. avgusta

Novi Sad, 11. jun 2019. godine / Novosadsko BIG dečije leto koje će ove godine, po deveti put, biti održano na brojnim lokacijama u Novom Sadu, od 23. juna do 30. avgusta, obeležiće oko 250 programa za decu uzrasta od 3 do 14 godina. Ulaz je besplatan na skoro sve programe koji će biti održani u okviru manifestacije.

Posebnost ovogodišnje manifestacije biće slogan “Dunav je naše more” pod kojim će više od deset nedelja programa biti osmišljeno tako da govori o kulturi naroda koji žive u dunavskoj regiji, na koji način se neguju tradicija i tolerancija, čuva ekosistem, a biće reči i o istoriji lokalnih znamenitosti, kao što su Štrand i Petrovaradinska tvrđava.I ove godine fokus će biti na umetnosti i kulturi

Tradicionalni vodič (knjižica) kroz 9. Novosadskog BIG dečijeg leta štampan je u 12 hiljada primeraka i podeljena je deci 10. I 11. juna.

  1. Novosadsko BIG Dečije leto organizuje Dečiji kulturni centar Novi Sad, uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i tržnog centra „BIG“.

    Za sve dodatne informacije, zakazivanje gostovanja u vašem programu  ili dostavljanje foto i video materijala, možete pisati na decinadar@gmail.com ili pozvati na +381 60 3717 968.

Srdačan pozdrav,

Lea Radlovački, PR 8. Novosadskog BIG dečijeg leta